Верни меня на место!
Слушай MasterPork
и узнай об игре всё
Будь красавчиком! ❤️
Перейти к публикации

Geffortz

Старейшина
  • Публикации

    535
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Дней в лидерах

    7

Последний раз Geffortz выиграл 14 мая 2023

Публикации Geffortz были самыми популярными!

Personal Information

  • Telegram
    OldSchool

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

Geffortz's Achievements

  1. В мене бабусі під підїздом так само ІПСОшать. :)
  2. Geffortz

    PixelHunters

    Хтось зрозумів в 2014 таких було мало. Хтось зрозумів в 2022 таких було багато. Надіюсь хтось зрозуміє в 2023. Цікаво як з "Малєнкіх Люд" буде побудований топний сайд. Сутність теорії обмежень (The theory of constraints, TOC) полягає в тому, що результати на виході будь-якої виробничої системи визначаються її найслабшою ланкою. П.С. Але це все суб'єктивно, неточно,помилково. ЯКийсь Подлий Member_10, Party_32. Ще й з л2 проф деформацією. П.С.2 GL hf.
  3. Я не кажу що це СРОЧНО АПАСНОСТЬ ПОРА ФІКСИТЬ. Це пропозиція на наступний МВ4. Так як всерівно зараз хуй хто таким займеться, в них контент горить і мерж. Плюс цікаво шо Комюніті взагалі скаже =) Думаю сходу буде видно в кого на панельці є флешка =)
  4. Таке предлагати толку 0 ... 20 раз Відповідали шо то КОРова механіка всієї Ла2 Зря я Лучніков приплів, поправив. Питання в Мілі Паті і Маг паті. Є в тебе 2 пака : ВК,ЕЕ,ШЕ(БП),БП,Бард, Джуд Танк Глад Дагер Тут ти грузиш Кота - Фіз ДД , Коня для відката вмінь. - Це твій фулл баф. Без Ікон/Пран і т д ОЛ,ЕЕ,ШЕ(БП),БП,Бард, Джуд Танк Сорк ММ Тут ти грузиш Коня - Це твій фулл баф А тепер скажи шо Міліпак рівняється по імпакту Магпачки =) І це тебе мотивує Мати +1 вікно і постійно дрочитись з перебафом))) При тих самих 11 вікнах , маг пачка візьме спойлера і удачі твоїм мілікам зустрітись з ними через місяць =)
  5. Коротко: Магам похуй на Бафф Кота. Мілікам Мастхев Бафф і Кота і Коня - КД Скілов на Heal,Cleans,Burn Рішення: Здвойте бафф як зробили з ДС, Забороніть юзати Здвоєнний скілл на ОЛІМПІ. @Safero -твоя тема. ответь плз. @fabuLous @lrd @Eiacane Розгорнуто: Е глобал рухається по напрямку оптимізації і т.д. " Грай на чому хочеш, а не на чому Необхідно" неодноразово було написано на цьому форумі. Особливо наглядно це на Супорт професіях, бо це якраз то Мастхев для будь якої Конст, мінігруп та навіть для друзяшок які під пиво в трьох зайшли в гру. Вже непотрібно качати ШЕ для Емпавера, Варка а не ПП для Вампірика і т.д БД і СВС , ПП і Варк , ШЕ і ЕЕ, вони можуть вибиратись під себе адеже вони володіють універсальними Базовими Мастхев Здібностями. На ЕЕ можна взяти стігму, БД і СВС дадуть всі резісти. Так в одного дс Берс в іншого Клінс - вибір за вами. Архаїчно залишились Кіт / Кінь : 1. Діма і Олена грає в паті Магів. Вони займаються оффпаті чарами. 2. Вітя і Світланка грає в пті Мілі Вони займаються оффпаті чарами. Дякувати проекту їм всім не треба грузити 4 Джуда, 4 БДшок, Офпаті СБ для гандонів впадлу грузити. Тому : Діма і Олена: грузять Коня, бафають один бафф раз в 5 хв і кайфують. Вітя і Світланка : грузять Кота і Коня. Чому ? Бо вони бились з паті Магів І в них Лишилось 0 МП і хоть буст в цих паті був рівний і гравці екстра скіла, Мілі паті яку ітак піздять/кайтять і яка часто нульове кпд на масс замесах. П.С. Поні красивіше за Кота.
  6. Включаєм математику: Злиття сервера 07 - місяць року. Липень - злиття, гравці МВЕ порадуються приходу нових гравців ще й з меншим бустом, команда Розрабів 2 неділі-місяць причеше сервер ( там якісь івенти під злиття і т д ) Серпень- один хер відпустки в людей онлайн буде мінімальний ( статистика) та і липень такий же. Плюс відпустка в тех персонала і т д. Вересень підготовка до нового старту, нові фішки ОБТ Старт новго сезона думаю буде відбуватись раніше, наприклад початок - середина Жовтня це 11 міс. І того між злиттям і Стартом новго - 4 міс. Висновок: Чекаю Івенти які допоможуть зрівняти буст, Елегію буду робити вже на МВЕ. П.С. Для тих кому НІПАНЯТНА что онь пішет https://translate.google.com/ не дякуйте.
  7. Geffortz

    Таблица л(п)идеров

    Я думав над варіантом, що тіп заху№рив бінди на Руль для ПК і Педалями Пікапав і некстаргетив. На газ бінд 2 кнопок мишки . + Закинувся "бустами" xD
  8. Geffortz

    Политика сервера

    Та ну лол, пофіг на ті панелі. профілі і на ту тему Це ж просто жарт. який я рішив ще й розяснити. пздц )))
  9. Geffortz

    Политика сервера

    Я не мав на увазі те що по коментарю рандомного тіпа проект має все робити, і ще й відчитуватись. Хз може не так виразився. В цьому коментарі не було ядучості чи якоїсь предяви. Чого я це написав це взагалі давня історія Тоді тема створювалась перед обт, коли Адміністрація заохочувала писати пропозиції гравців. Особистий рофл цієї теми те що Саферо на перед - серверному стрімі оголошував що до початку сезона будуть реалізовані профілі. 2. Про Спілкування Адміністрації з гравцями, я писав саме про резонансні кейси, Подкасти , Q&A стріми. Ботоводство в топ пачці сервера це ніхеровий такий привід, поспілкуватись. Скільки всякого гівна кинули на вентилятор в цій темі саме через відсутність зворотнььго зв"язку. Офк вам складно в цій ситуації, бо один хер людям невгодиш, щоб ти не робив. Але банально написати на форумі: -" Розбераємось в ситуації" , -Через N часу написати вердикт. "Зробили так по причині 1,2." Чи тільки мені здається це банальною формальністю, яка трохи зменшила накал страстей :) П.С. Модулюю ситуацію : Виходить Саферо в стрім з Тюрми де стоять забанені чари або просто стата - " Забанених чарів ХХХ" - Ми не толеруємо софт, завжди знаходяться люди які хочуть полегшити гру нелегітними методами. - Проект докладає значних зусиль для унеможливлення використання чітів, звичайно приватні софти кожного разу дивують новими методами обходу, і неможливо передбачити наперед всі варіанти, Але з кожним новим забаненим персонажем наш антічіт стає кращим.
  10. Geffortz

    Политика сервера

    До речі прийшов місяць назад на серв і побачив що зробили 20 панельок =) Те що я просив перед обт МВ2. =)
  11. Geffortz

    Политика сервера

    Реакція Адміністрації на "ЦЮ" тему максимально жалюгідна, видаляти тему про " ЦЕ" , Банити одного перса з паті , видавати бани на форумі за обговорення " Цього". Шок контент. При тому що я люблю глобал, в основному ж через Команду яка його створює і модерує. Те що гравці повели себе нелегітно то одне, нічого нового в цьому немає. А от дії Адміністрації - це діло унікальне. Справа ж резонансна, це не рівень абузного лута в 59 лабі. Запит від комюніті великий, а реакції нема. Відписати одне повідомлення в лівій темі, через два дня після події :))))))))))))))))))))))) Ви ж вмієте в роботу з комюніті. Мовчання - це ж теж відповідь . Єдиний плюс хоть форум ожив трохи.
×
×
  • Создать...