Верни меня на место!
Слушай MasterPork
и узнай об игре всё
Будь красавчиком! ❤️
Перейти к публикации

sa2sa

Вассал
  • Публикации

    19
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Converted

  • Gender
    male

sa2sa's Achievements

  1. sa2sa

    CZ/SK CP

    Hoj dobirame lidi do mage pt pokud by mel nekdo zajem piste
  2. sa2sa

    IC Gaiters

    WTB IC Gaiters pm sa2sa
  3. sa2sa

    GM???

    Yes My English sucks. But it does not mean they use the bot. All I did was that I was selling e-coins for Adena in Giran.
  4. sa2sa

    GM???

    ???
  5. sa2sa

    GM???

    I contacted support and after 4 hours sent this: Dear user, You should know that administration has all necessary information and equipment to detect all the stuff related to your situation. You account has been banned due to project rules violation "User’s obligations" 2.2: q) Trade game items/accounts between different servers of l2e-global.com or other resources and also using non-game contacts for trading game items If you want to help us in our investigation then provide all information related to the violation "User’s obligations" If you provide false information you will violat Point 2.6: "User is obliged not to provide false data to other user or administration while submitting application to support department or cooperation in investigation like informant etc." Such actions decrease your chance to continue playing. You can learn more about the project rules in the "Rules and Violations of the Project" here: http://l2e-global.com/forum/threads/project-rules.521/ Thank you for addressing to our support department. Faithfully E-Global & Valhalla-age Team. And now another three hours ignorance. What will be next? The only thing I did was I bought the E-Coin and let Craft sold in Giran
  6. sa2sa

    New drama

    WTF??? Dear user, You should know that administration has all necessary information and equipment to detect all the stuff related to your situation. You account has been banned due to project rules violation "User’s obligations" 2.2: q) Trade game items/accounts between different servers of l2e-global.com or other resources and also using non-game contacts for trading game items If you want to help us in our investigation then provide all information related to the violation "User’s obligations" If you provide false information you will violat Point 2.6: "User is obliged not to provide false data to other user or administration while submitting application to support department or cooperation in investigation like informant etc." Such actions decrease your chance to continue playing. You can learn more about the project rules in the "Rules and Violations of the Project" here: http://l2e-global.com/forum/threads/project-rules.521/ Thank you for addressing to our support department. Faithfully E-Global & Valhalla-age Team.
  7. sa2sa

    New drama

    There is no time left on this account ?
  8. sa2sa

    CZ/SK Clan

    Bude nekdo zakladat nebo byl by zajem o zalozeni? Dejte vedet jestli to ma smysl zkouset nejak slozit nebo ne (a odpuste si ze cz clan je fail to vi kazdej)
  9. sa2sa

    LF CP/Clan

    Hoj jsme dva co pujdem tak na 99% a hrat budem asi nejake DD/Tanka + dva co se rozmysli ale jinak by jeli sws a bd hledame bud nejake doplneni pt nebo clan nejlepe aspon z vetsi casti cz/sk takze pokud by o nas nekdo mel zajem nebo se chtel pridat tak piste.
  10. sa2sa

    WTB AC

    WTB A crystal pm Eridor in game
  11. sa2sa

    Cz/Sk

    Ja se ozvu minimalne pro zacatek klan nebude spatnej
  12. sa2sa

    Cz/Sk

    No tak u me je to jednoduche tak na 90% pojedu tanka a bracha tyranta a aktualne mam nezavazne v jednani asi 3 lidi. Takze co hledame a za jakejch podminek a v jakem poradi: Destro: Nejlepe nekoho kdo tam bude porad protoze minimalne prvnich 14 bych to rad pohrotil co to pujde takze minimalni herni cas u destra bych chtel od 18-19:00 do 01-02:00 ale ideal vic. SWS: Idealne to same jako destro a nebo kdyby mene tak aby byl ochotnej dat acc me a destru. EE a bish: V hlavnim case bych to videl tak na ty 4 hodky denne pokud vudete ochotny sdilet acc s nekym kdo bude hrat vic a bude vas pripadne ochotnej logovat. A pokud ne neni to problem ale musi mit herni cas aspon jako destro. 2 destro/kocka/dd: ideal destro nebo kocka u kocky poati to co u bishe no a u destro nebo ddcka idealne to co u prvniho destra ale neni podminkou jen nemuzete pocitat ze vas bude nekdo nejak tahat. WC a BD oba dva chary si budu delat na dual ale samozrejme pokud by to nekdo hral aktiv bude to 100% lepsi ale tim myslim opravdu aktiv proste aby se vyplatilo expit vas a ne buffpeta. Prvotni vybava pujde na destro aby se dalo vlakovat protoze jinak je zbytecne ho mit dale to pujde dle aktivity a potreby. Pro vice info piste bud tady nebo do zprav a na TS budu zitra vecer. Jinak jen poznamka na zaver jsem schopnej a ochotnej hrat i jen s brachou takze nikoho do toho nenutim a ani nehodlam vodit za rucicku nebo poslouchat plac :) takze kdo ma zajem dejte vedet
  13. sa2sa

    Cz/Sk

    No jako kdyz by byl cz/sk klan uvazoval bych o nem ale neda se pocitat ze by jsme byli moc konkurence schopny
  14. sa2sa

    Cz/Sk

    nejaka ceska komunita nebo tak?
  15. sa2sa

    CZ/SK

    Chysta se sem nekdo kdo byl mel zajem slozit cp ci tak?
×
×
  • Создать...